Nu:


One more time darling.


Say it one more time, for you darling. I can take it now, I know. You can say whatever you want but only if it cames directly from your heart and if you really mean it. In that case I will understand. Please darling, say it one more time, for you.


tjenispenis

Oupps, sorryborry har haft fullt upp med att fira midsommar och att sola o bada med härliga (höll på att skriva håriga!) människor :) Självklart har jag steeekt också, så nu är man härligt brun! men de kan ju alltid bli bättre.. Jag måste bara få skriva att jag blir så irriterad att när man försöker vara snäll, nu menar jag inte att jag inte är snäll i vanliga fall, men när man är allmänt övertrevlig så får man verkligen ingenting tillbaks och behandlas iställer som luft. Tackohej för det. Pusshej :)


Jag är stoorfiskarn, hah nejdå :) 

midsommar

Glad midsommar på er alla för det första!
Känns inte som midsommar just nu när jag ligger i sängen, halvvaken efter en jobbig natt med bara en massa mardrömmar om att jag var flygvärdinna på ett flyplan som på något sätt förlorade en vinge under flygturen.. usch usch usch! Familjen har åkt iväg så man är alldeles ensam i huset, party? hah nej ska till min pojkvän ut på gräddö och göra något. Mys.
Vet ni förresten vad midsommarstången som man dansar runt står för? haha tänkte väl det, det är jättekul i vilket fall!
Puss på er!


En vanlig dag.


Truth is,
everybody is going to hurt you;
you just gotta find the ones worth suffering for.

Detta gör jag just nu:


...Så skulle jag bajsat på dig


Min vän Rebecca har gjort bilden, var bara tvungen att visa den, Klockren!

Wavin' flag

Tjenisen, jättefint väder idag! Har redan hunnit sola en halvtimme på altanen och snart ska jag åka till stan och shoppa med Emelie. Jag vet vad jag vill ha, hoppas jag hittar det! Och så kommer jag nog shoppa skor.. fast jag borde verkligen inte, fast jag behöver endå.. Aja vi får se, tjillevippen!

Det är inte lätt när det är svårt


Jersey

Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag åker på språkresa till Jersey som ligger i engelska kanalen, fast först åker man på en "weekend" till Paris i 3 dagar och då ska jag på Disneyland. Linda, Emelie och Hanna ska också åka och Lisa skulle också det men det blev inte så för att det hände lite saker som jag fick reda på för sen för att kunna göra något åt dom.. (förlåt lisa om du ser detta). Men iallafall det kommer nog bli jättekul endå.
Trots att jag är flygrädd, för redan nu så drömmer jag mardrömmar och sånt, och oroar mig säkert helt i onödan. Men när jag flyger så brukar jag alltid kolla på en okänd helt random person som ser trygg ut och sen brukar jag bestämma i mitt huvud ifall att vi skulle krascha på en öde ö, vem som skulle bygga ett läger, och vem som skulle vara läkare, vem som kan laga mat osv. Vet inte varför jag gör det, kul i guess.
Jag har köpt lite som jag ska ta med tex en rosa resväska, Sololja & aftersun, småtandkrämstuber och lite strandkläder. Det jag måste köpa är en ny bikini och ett par flip-flop. Jag kommer självklart shoppa jättemycket när vi är där nere för det är ett frihandelsområde på Jersey.
Jag och Emelie har sökt på google earth vart vi ska bo och hon ska bo ganska nära St Helier (den största staden där jag tror att vi ska gå i skolan osv) men jag ska bo ute på landet? vid Gorey castle? först trodde jag att jag skulle bo i slottet men det är nog brevid.. fortfarande ute på landet :O Jag som är stadsbrud ju.. Aja det kommer bli jättekul om jag ska bo där brevid slottet, haha!

Såhär ser det ut där jag ska bo, tror jag :) Google earth är liksom lite konstigt.

shoho

Hejhej! Igår hade vi typ filmkväll hemma hos mig och fisen, embla, bella, axel och pontus var här. Alla är nästan fortfarande kvar förutom Axel. Jag och Embla sitter och pratar men nu ska hon gå och väcka dom, sen ska fisen och dom iväg och shoppa och slinga håret, får se vad jag gör nu blir det frukost tror jag ;)

Liseberg

Så jävla kul gäng det var på Liseberg. Jag och Emil åkte Balder och satt längst fram, det var apläskigt. Sen så åt vi asgod mat och de var awsume helt enkelt. Nu ska jag och Pontus åka hem till lägenheten snart och typ ha filmkväll med några stycken, mys :)



Pannkakor med sylt

Vi kom hem till Vänge klockan 6 imorse och har sovit sen dess typ.. Pontus har lagat plättar åt oss och nu ska vi kolla på film pusshej!


Kött fifan

Nej. Jag har fått nått sår på munnen. Inte munsår utan sår-på-munnen. Jag dör.
Vi syns på torsdag kanske, jag kan be Jonte att blogga lite, hon är rolig :D

Fika

Tjolahopp! Jag har bråttom bråttom, ska vara vid stationen om 1 timme ungefär. Jag och Jonte ska åka in till stan och fika på strandvägen men nu när det är så fult väder (ursäkta men är det sommarlov?) så ska vi nog till gamla stan istället. Vi ska sitta i flera timmar och bara snacka skit, Jummie! Ikväll ska jag till Pontus och imorgon bitti klockan 5 åker vi till Liseberg.. Linda ska också med och sen massa andra somn jag inte har en aning om. Kommer hem igen på torsdag klockan 5 på morgonen.. Självmordsförsök eller nått.


Party

Nu ska jag dra iväg till Gabbi, tänkte slänga upp en bild men hinner inte, pusshej!

10 vadå

Tio saker om dig själv:
1. är du singel? Nej
2. är du lycklig? A som fan
3. är du uttråkad? Lite granna
4. är du ledsen? Läs fråga 2 engång till.
5. är du italienare? nejnej
6. är du gravid? Nej, jag är 16 år.
7. är du full? Aprak
8. är du snäll? Om jag vill.
9. är du från irland? Nepp. Made in Sweden.
10.är dina föräldrar fortfarande gifta ? nej, so? 

tio saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaa, jo förfan när jag tänker efter så ja.
2. har du någon gång blivit sårad? Ja.
3. har du någonsin tänkt på samma kille samma natt flera gånger? Ja.
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Nja
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja
6. har du haft en hemlig beundrare? Hade jag vetat det hade det inte varit hemligt.
8. vill du gifta dig när du blir stor? Kanske
9. Har du pojkvän nu? Ja
10. Har du någonsin varit otrogen? Nja, nje eller nja.

Tio saker; två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Katt
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Lite av båda.
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca cola.
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? Det blir nog utekväll, men en mysig hemmakväll med Pontus är oslagbart.
8. Pengar eller lycka? Båda
9. Dag eller natt? Dag
10.Msn eller mobil? Mobil

Tio "har du nånsin..." :
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Sure
2. Brutit ett ben? Jao
3. Gjort nåt du ångrar? Ja.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja men det kommer aldrig hända nångång till.
6. Ätit en hel tårta? Gör jag varje dag + 10 bullar och dricker saft
7. Gjort bort dig offentligt? Ja
8. Tagit droger? Slugs not drugs
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Har väl alla velat nån gång?

tio senaste:
1. Telefonsamtalet du gjorde? Gabbi
2. Telefonsamtalet du fick? Fisen
3. Personen du var med? Jonathan
4. Roligaste grejen som hänt? Händer något hela tiden
5. Personen du sms:ade? Hugo
6. Du kysste? Pontus
7. Du skrev till på myspace? ragga på myspace? no shit.
8. Du kommenterade? Nån brud på face.
9. Du tillbringade natten med? Pontus
10.Du kramade? Jonathan

♥ Ree + Tard


Jag älskar dig! ♥

Johanna Hermansson

Johanna, kommer du ihåg alla minnen vi har haft med varandra? Norrland, Baldur, Tjejmiddagar, Filmkvällar? Du är en vän som jag kommer att sakna oerhört mycket och jag kommer alltid att vara din vän även om vi skulle tappa kontakten nu när vi börjar gymnasiet, men det ska vi se till att vi inte gör!
Du kommer att gå långt Johanna med din otroliga skrivförmåga och bestämda åsikt för allt! Jag önskar dig all lycka och jag vet att du kommer att lyckas om du bara kämpar!
Kommer sakna dig otroligt mycket Johanna!
Tusen kramar från din vän Sara


Kommer aldrig glömma våra stunder Sara, du är underbar från insidan och ut.

Sommar


I miss you. The old you. The new one sucks.



Jag vet att du finns där någonstans, och när du är redo så är jag också det.

Bygga naglar

Min helg har varit toppenbra, steeekt lite mycket bara så jag har bränt mig lite överallt.. Fyfan vad det gjorde ont att sätta på sig jeans imorse, usch och fy. Nu ska jag med Emelie och shoppa lite och så ska jag äntligen fixa min naglar! Hade bokat tid i fredags men hon blev sjuk så nu ska jag bygga dom hos någon annan, kul kul :)

Fredag

Hemma och är sjuk.. Migrän eller nått men det har blivit bättre nu så smörjde in mig med sololja och skulle lägga mig på altanen och då försvann solen. Johannas vanliga tur. Förresten så var det storm igår natt, gick ju inte att sova ju.

Kul..

Kul.. Kul.. Kul..


Legend

Nu ska jag till häggvik. Ska hem till min Papi sen tror jag, kul :) Tjolahopp!

People allways leave.

Halloj. Sämsta starten på dagen pålänge och skolan vill jag inte ens tala om. Hemskt. Kände mig så utsatt och ensam och svag när ah.. skit samma! Men nu är betygen satta iallafall så det finns inget plugg att göra. Känner verkligen att jag inte har någonting alls kvar på Södervik att göra.
Fisen, Sofia alltså, och Kurt fick mig på bättre humör efter skolan. Jag har bajsont i huvudet, hoppas jag inte får migrän. Nu blir det snart Fula Bettan och Desperata hemmafruar!


100401

RSS 2.0