♥ Baby When The Light


♥ All by myself

Kunde inte sova igår natt och inte inatt heller och har ingen matlust och hade jävligt ont i knäet när jag vaknade idag också.. Så det va nog bäst att jag stannade hemma och tog det lugnt. Så nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och kollar på tv samtidigt! Ska försöka äta något sen :) Ska packa också! Osis att jag missar musikprovet idag, jag hade faktist pluggat mycket igår.. aja blir att plugga mer på lovet och göra det sen? Baaajs på det :)


Jag och bästabästabästa foderhästen ♥

♥ Stallet

Hehe.. jag skulle plugga idag, blev det så nej? Men jag kom på att jag kan plugga ikväll och hela dagen imorgon eftersom att jag sitter i kiosken! awsume. Pontus kom hit och vi gick till stallet och träffade fisen och emelie och satte på Lennart hans nya halsband och tog bilder :Ö Grymmt! Tänkte inte träna idag för att jag skulle plugga men sen fick jag så jävla ont i knäet så det gick inte för det heller. Menmen :)

Bajshalsbandet syns typ inte men det är apsnyggt :D


♥ Blahblahblah

Ojojoj höll på att glömma att blogga idag, inte okej! Idag så var jag och fisen i stinsen, shoppade på rean och sen så köpte vi ett halsband till Lennart ♥ Ska ta kort och visa sen (a) Haha vi pimpade dasset i stallet förut, tänkte visa er det.. men HOLLYWOODRUARNA ♥♥♥ börjar nu, så vi tar det sen! Älskar Maria Montezami!

♥ Summertime

Jag vill ha sommar och vara solbrun och vara med de som får mig att må som bäst :)



♥ Torsk

Torsk på cupen idag.. Visst vi spelade grymt bra den första matchen, men fy vad vi ska bli bra på Åland! Tagga till Åland nu förfan :D Har ont i huvuet men ikväll blir det till Bella iallafall, mys med mina brudar i think :) Jag vill sova nu. Haha älskar att så många kollar min blogg fast jag inte skriver? :O HAHA  ♥

♥ Till Johanna


♥ one two three

Nu har jag drogat crazy taxi driver på facebook (Y) Ska lägga mig i sängen och plugga lite musikhistoria och läsa min krigsroman snart. Sovmorgon imorgon, börjar typ 11 sjukt skönt! Sen är det rätt slappt, slöjd och lunch sen svenska, engelska och matte.. Oj justfan jag har inte gjort matteläxorna på hundra år. Ligger fan 10 matteläxor efter, jäävla skit, aja whatever det är inte allt här i livet aight? Gonatt sötnosar, pusspuss ♥

♥ Update

Oj glömde bort att raka armarna på förra bilden.. Akward, epic fail :$

♥ Dagens bild


Alltså.. några jävlar klagar på att min blogg inte är apseriös. Aja whatever.. Hade en apdålig dag igår orkade ingenting så Jonte bloggade åt mig, och det räknas! In your face. Iallafall, nu ska jag bli apseriös och fixa en design och sånt tjaffs, så vänta bara. I know you love me.




♥ Jossiuw häääääääärrrr (H)

Jonte kan inte blogga idag så Jonte bloggar!
Tänkte bara berätta att idaaag har jag scccteeeekkt sööndeeeer! Under en fläkt i mitt hem som ligger på sturevägen 12222. så det så. anteckna gärna men ej besök efter 22.



EN FETLÄNK TILL DEN COOLA JONTE!!! www.jossiuw.blogg.se


♥ Bloodrun

Någon klagade på att jag inte var apseriös? Fisen i guess.

Idag på träningen så spräckte jag den stora blodådran som går från handleden upp till handen. Precis där handen börjar har det blivit som en inre blödning. MUMS! Ont som fan gör det!


Det där gillar du va? Mums :D

♥ 23 mars

Jag är trött idag. Fyfan vad trött jag är.


♥ GRATTIS TILL MIG :)




Hihi stor flicka jag är :) Men det är fan jobbigt att bli gammal :o Nu blir det att smörja in sig med den nya anti-rynk krämen som gör så att huden blir 10 år yngre, smeta smeta! Tror jag måste lägga av med snowboard och volleybollen och allt det där också, lederna orkar inte mer... Och vi får inte glömma att jag måste till frisören var 6e vecka för att täcka alla mina gråa hår (a) HAHA, puss på er alla  ni gör min dag! :)<3

♥ Bajs

Bajs.

♥ Paniken

Alltså VADFAN?! Nu har jag typ en skitskumm.. eller heter det skitskum? eh whatever.. Ja men iallafall, vad passar inte bättre än att ha en blogg då? HAHA.

Nejmen jag vaknade imorse av att hela ansiktet typ sticktes och så.. sen går jag och kollar mig i spegeln och vadfan? för det första ser jag typ inte ett skit för mina ögon är så svullna, för det andra är hela mitt ansikte rött?!
Vad gjorde jag igår? Jo.. var i stallet -.-



JO MEN NEJ?  Lugn darlings I will be back.

♥ Gurkan

Alltså nu blir jag ju förbannad. Typ perfekt att ha en blogg när man är pissed? bara skriva all skit :) asså fan va grym jag är. Nejmen trots att man är sjuk så var man tvungen att åka till bästa ponnyn :) Rider ut med fisen och emblisen :D När jag och fisen ska hem kommer en jäävla buss med pensionärer fast det gick toppen.. sen kommer en sån där jäävla epa bil som ska låta som om hela världen ska gå sönder och som ska köra förbi fort som fan? Vänta.. kan dom gå så fort? Höhö :D Paniken. Men vi kom hem tillslut..

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR o.O

♥ Movietime

Hemma och är sjuk... Så vad passar inte bättre än o blogga när man är sjuk? Caatching! Det går ju bra för mig. Nu ska jag kolla på film och äta något onyttigt och bli fet :D


Bästa filmen som finns och då driver jag inte. Vettefan varför det står på spanska men jag tycker det är lite coolt :)


Den har jag aldrig sett förut, yihaa :D


♥ Sailor moon min vän



♥ Say goodbye

Alltså nu ska jag vara apseriös.


RSS 2.0