JONTOLAJJJNNEEEN HÄÄÄR!

Om ni undra asso..

Jonte har inget internet så det fick bli jag som bloggar idag haha!
underbart..
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga, för jag säger så mycket att jag tappar bort mig i meningarna hela tiden! snacka om i-landsproblem..
menmen livet går ju itne ut på att prata hela tiden! aa fast ne..
Jag och jonte har blitt muppsalabooooor! Vi typ hänger där alla skoldagar? för det e inne.
Puss.




REKLAAAM!!!! http://jossiuw.blogg.se

We dont mess around

Nu kom jag hem från skolan. Jies, måndagar gillar vi inte. Första gången jag cyklade idag i Uppsala, haha jävla skämt. Skulle aldrig hända igen om det inte vore så att det går fortare och att jag kan ta ett senare tåg till skolan och ett tidigare hem.


Psychology homework and my camera is still not healthy so i dont want to use it. And i cant use my phone either. Webcam pic we love! xoxo Nea


Bajs.

Nu får vi ta farväl av två saker.
Min htc som jag misshandlat med flit och därför får jag nu ha en handikap mobil. Och min älskade älskade älskade NIKON D90. Den startar, den lever egentligen men autofokusen fungerar inte, och jag menar hur ska jag då ta mina egobilder? och även fast jag fotar ganska mycket med manuell fokus så är autofokusen jävligt nödvändig. Fan. Htc slänger vi för den är inte värd att laga men kameran ska in på labbet fort fort fort. Går till 5 imorgon btw, Ohyes we love mondays.


99 times

Jag höll på att nästan tvinga mig till skolan idag fast att jag är sjuk, för jag vet hur mycket man missar. Men jag skulle aldrig orkat och till slut när jag insåg att jag endå skulle missa tåget så stannade jag hemma. Har sovit halva dan men känner mig inte bättre för det. Är inte säker på att IB är min grejj. 5 läxor varje dag.. nej tack.


IB10B

Schemastart imorgon dårå! Min klass verkar jättemysig, hoppas jag iallafall :) Fast alla verkar så mycket smartare än lilla mig.. Men jag testar och om det inte går då går det inte. Börjar 12:20 imorgon btw, really nice. Idag efter skolan var jag på stan med några i min nya klass sen mötte jag upp jontelajnen på donken och vi köpte godis och tog tåget hem.. Tågen och bussarna matchar inte så jag måste vänta vid stationen varje eftermiddag..
Jaja nu ska jag fixa en kalender och massa skit, pusshej :)


school tomorrow

Oupps, Jersey var toppen.
Skola imorgon. Otaggad, äcklig och smutsig och fan fan fan.
Det är bara fel fel fel.

Pussokram.


RSS 2.0