NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

ASSÅ VADFAN JÄVLA SKIT! Så jävla fullt i lägenheten och alla hade datorn o fxa med musik hela tiden och sen nu kommer jag på att jag inte bloggat. VADFAN?! JAG BLOGGADE INTE IDAG (IGÅR) och det betyder att jag måste ha den jävla fucking drogkamppen tröjjan på mej på avslutningen! asså aja då slipper ni typ mej för nu har jag ju ingen jävla fucking anledning till att skriva i den här jävla fuicking bloggen mer.. FUCKING SKIT. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

jontes fel.


♥ Fredagsmyys

Buuuu.. Ikväll blir det skojsigt, imorgon kväll också, hela helgen blir skojsig faktist. Random fact: Jag är hungrig. Jag är lite besviken på en sak eller vad man ska säga.. inte direkt sur. Eller lite sur kanske. Mest besviken. Sur-ledsen. Men jag kommer säkert inte tycka så sen när jag vet vad som egentligen händer. Random fact 2: Jag är inte sugen på mat. Bajs vad jag stör mig på det. Men hallo, X ska inte få förstöra min helg. Sådeså. Jag säger som Anna Anka "Go and fuck yourself". För seriöst talat så vet jag inte vad du vill längre, men nu ska jag inte dela med mig av allt här i min fina lilla söta blogg, aight?! Fast det är lite kul. Men jag säger ju inte vad det handlar om eller någonting. Om du känner dig träffad då handlar det säkert om dig. Så.. "go and fuck yourself." Random fact 3: Jag dör av hunger snart. Snart kommer Lindisen från Uppsala ♥ Johanna = :D = happyface ♥ Nu ska jag fixa lite grejjs innan jag drar hem till lägenheten :D Den som läst hela inlägget får nu veta en hemlighet, jag är en GLAD gris.

HÄR SKULLE DET VART EN JÄVLA BILD MEN DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP SÅ NU ÄR JAG SUR IGEN.

Pussokram ♥♥♥


♥ Bella


Jag saknar allt med dej. Förlåt igen.




shoobre

Vart i kista mannen, kirrat glass jao. Hejdå kvinnan.

♥ Hihi

Caachiiing mohahha :D
Jag blev taggad idag.. Alltså inte taggad på en bild på facebook eller nått sånt utan taggad av en riktig tag ute, aja whatever :p och så.. hah jag o fisen asså :D Inte okej.. MOHAHA :D
pussokram :)


Fan då

Jag är typ sjuk igen. Döö.

♥ bäästa

Jag har en hemlighet. Min största idol är Peo. Peo i vintergatan. Han är bara så grymm.. åh jag dör.


♥ Happy ending

Måste plugga. Första världskriget, Musikhistoria, Svenska uppsats, matte, franska.. BLÄÄÄÄÄÄÄH!

rubrik frågetecken?

Nationella idag då. b1 gick bajs. b2 gick najs. Hahah skojja bara jag har ingen aning. Fick migrän sen och hade inga tabletter så jag åkte hem och nu sitter jag här, fyfan vad allt snurrar men jag bara mååste blogga för drogkampen tröjjan in my ass. Hörs imorgon bitches :D

♥ Jääättelåånga flätor


♥ I know you love me bitch


♥ toalettsång


Pås

Sjuk idag. Påssjukan.

Bajs

hatar blogg. hatar att jag slår vad hela tiden. hatar drogkampen tröjjan. hatar att jag är envis.
LISTAN PÅ ALLT JAG ÄLSKAR ÄR BETYDLIGT LÄNGRE.


hihiih

Bara så ni vet så har jag faktist kommit överrens med den jag slog vad med att jag inte behöver blogga på mina lov.. sådeså! Puss på er nu drar jag till Åland!

♥ Run

Att 8 års vänskap tar slut bara sådär, nu känns det verkligen.

omfg, it's jossiuw AGAIN!!

MOHAHHAHA jag tar över bloggvärlden! elle pelle också inte.
vill ni veta en sak? en gång i tiden så döpte jag en katt till pelle. nu vet ni, och ni vet också vad ni ska göra, ANTECKNAAA!!!

Jag sitter och äter godis och sjunger till "JONTE GRYM" vet inte varför utan jag tror nog att Jonte e grym.. men säg inget till jontarna för då blir det smisksmisk på stjärten.
jag tänkte lägga ut två roliga "alla barnen.." skämt om johanna och Josefine.

Alla barnen slog varandra med fjädrar förutom johannna, som blev slagen med en stekpanna.

Alla barnen var på lektion utan Josefin, som gick på heroin.

dom var roliga. right?. right?. RIGHT?.

KOLLA HÄR KOLLA HÄR KOLLA HÄR!!!!!

Jag ska berätta en hemlighet om Johanna Hermansson/Englund!!!

Nu är det nämligen så att Johanna har ett sånt jäävla humöör! tror fan hon har pms 24/7 ;D hon kan dampa som bara den, sen bli helt lugn, sen dampa igen!! HAHA så jävla härlig bruud!<3

Så lägger vi upp en bild som HON bjuder på ! ;D

 

KOM IHÅG!!! NI HAR BARA HÖRT DET AV!!

www.Jossiuw.blogg.se! ;d


RSS 2.0